VIDEO | Dan Barna, despre Nicușor Dan: ”Are un mandat foarte greu. Într-un oraş de amplitudinea Bucureştiului, este foarte greu să faci schimbări vizibile”

Co-președintele USR-PLUS, Dan Barna, spune că primarul Capitalei, Nicușor Dan, are un mandat foarte greu și trebuie făcută o evaluare a rezultatelor sale abia după un an, pentru că, la amplitudinea Bucureștiului, se fac greu schimbări care să fie vizibile într-un timp scurt.

”Nicusor Dan are un mandat foarte greu, a preluat o primărie care, dincolo de declaraţiile de televizor ale doamnei Firea, a avut mult de rânit sau de desţelenit, face eforturi, sunt convins că în lunile următoare se vor vedea şi mai multe rezultate. În momentul de faţă, a reuşit să păstreze un buget realist, a reuşit să iasă din datoriile acelea de peste 3 miliarde de lei, s-au început lucrările la reţeaua de termoficare”, a declarat Barna, la Digi 24.

”Haideţi să vedem după un an de zile ce s-a realizat. Într-un oraş de amplitudinea Bucureştiului este foarte greu să faci schimbări vizibile. Haideţi să vedem evaluarea de un an”, a subliniat vicepremierul Dan Barna.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info