Violator în serie din SUA, condamnat la aproape 1.000 de ani de închisoare

Roy Charles Waller, un violator în serie, care a terorizat nordul Californiei timp de cel puțin 15 ani, își va petrece restul vieții la închisoare.

Cunoscut sub numele de „Violatorul NorCal (Carolina de Nord)”, Waller a fost condamnat la 897 de ani de închisoare, potrivit știrileprotv.ro, care citează CNN.

Luna trecută, violatorul a fost condamnat pentru 46 de acuzații într-o serie de atacuri între 1991 și 2006 asupra a nouă femei.

Waller, acum în vârstă de 60 de ani, a agresat mai multe femei din nordul Californiei.

În multe dintre cazuri, el intra în case, își lega victimele și le ataca în mod repetat, potrivit autorităților.

Violatorul în serie pătrundea, de regulă, noaptea și uneori răpea femeile și le ducea la ATM-uri, unde le jefuia.

Din 2006, poliția a avut dovezi ADN care demonstrau legăturile acestuia cu victimele sale.

Totuși, aceștia nu au reușit să stabilească că atacatorul era Waller, deoarece ADN-ul său nu se afla în baza de date a infractorilor.

Descoperirea a fost făcută în septembrie 2018, când dovezile biologice lăsate la locul faptei au fost folosite pentru a dezvolta un profil ADN specializat.

După câteva zile, Waller a fost arestat la locul său de muncă din Berkeley.

Conform avocatului lui, acesta nu și-a recunoscut faptele și spune că este nevinovat.

Tânără de 18 ani cu dizabilități, ademenită și violată de cinci bărbați și o fată, în Balș, județul Olt

O tânără de 18 ani, cu dizabilități, a fost ademenită și batjocorită de cinci indivizi și o fată într-un imobil din Balș, județul Olt.

Imaginile groaznice au fost publicate ulterior pe Facebook, iar polițiștii au fost sesizați, chiar dacă tânăra nu a depus plângere împotriva agresorilor, scrie antena3.ro.

Agresiunea s-a întâmplat pe 12 decembrie 2020. Fata de 18 ani a fost ademenită într-o clădire din Balș, unde cei șase tineri au chinuit-o. Un tânăr de 23 de ani a violat-o pe tânără, ajutat de doi complici, de 23, respectiv 29 de ani.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info