Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Jandarmii din Ialomița se simt expuși: “La proteste se găseau căști cu vizetă, acum ne dau o măscuță”

De
Petre Dobrescu,

Marți, 31 martie 2020, 21:15

În ultimele zile, jandarmii din Ialomița fac echipe comune cu polițiștii pentru a patrula prin localitățile județului apropiat Bucureștiului.

Astfel, în Urziceni și în împrejurimi, oamenii legii din MAI se plâng că nu se simt în siguranță.

“Mergem în zone sărace, cu oameni care s-au întors din străinătate, cum ar fi la Țăndărei. Acolo a existat deja un pacient decedat. Patrulăm în echipe de un polițist și un jandarm, însă nu ni se dă decât o măscuță”, spun ei.

Decesul bărbatului din Țăndărei a fost al 35-lea din România. 

Conform Ministerului Sănătății, “s-au recoltat probe pentru COVID-19 în data de 26.03.2020, rezultat pozitiv în data de 28.03.2020. Decedat în 26.03.2020 în izolatorul CPU Spital Țăndărei. Fără boli asociate cunoscute”. 

În afară de Țăndărei, oamenii legii spun că nu s-au simțit în siguranță din cauza măștilor simple nici în alte localități din județ. 

Jandarmii fac și o comparație. “La proteste, multe pașnice, în misiuni, ni se dădea mereu o cască cu vizetă. Acum, doar o mască, deși riscul este mare”

“Oamenii nu sunt foarte disciplinați, mulți ne vorbesc de aproape, au fost cazuri în care au tușit, au strănutat. Vrem să fim protejați”, au explicat ei pentru ziar.

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența


Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres

HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro