A apărut dispozitivul de supraveghere COVID. „Bio-butonul” de pe piele pe care un stat din Caraibe îl oferă ca să nu intri în carantină

Insulele Cayman au găsit o soluție pentru a relua turismul, dar și pentru a ține criza COVID-19 sub control. Cei care sosesc în paradisul din Marea Caraibilor vor fi monitorizați cu ajutorul unui dispozitiv, care măsoară pulsul, frecvența respiratorie și temperatura, relatează The Telegraph.

Cunoscute drept un paradis financiar, insulele Cayman se bazează foarte mult pe turism, un sector care reprezintă 70% din PIB și care a fost din greu încercat de criza COVID-19.

Teritoriul britanic aflat în Marea Caraibilor a fost închis pentru navele de croazieră încă de la finalul lunii februarie, când erau doar opt cazuri de COVID-19, iar de atunci așa a și rămas.

Plajele din Insulele Cayman au rămas fără turiști de la finalul lunii februarie | 123fr.com

În plus, pe insule au fost impuse unele dintre cele mai dure restricții. Locuitorii au avut doar un anumit interval orar la dispoziție pentru a ieși pe stradă, iar în afară de supermarketuri, bănci și farmacii totul a fost închis, noteză site-ul de călătorii TravelPulse.

Între timp, cele 202 persoane care au fost infectate s-au vindecat, așa că oficialii din George Town se gândesc la redeschiderea insulelor pentru un număr limitat de turiști.

Iar…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro