Accident grav în județul Sibiu, cu trei mașini implicate. Cinci persoane au fost rănite, inclusiv un copil de 7 ani. O femeie e în comă

Ambulanţele au transportat la spitalele din municipiul Sibiu cinci persoane rănite, printre care şi un copil de şapte ani, în urma accidentului rutier produs sâmbătă, 1 august,în care au fost implicate trei maşini, pe drumul dintre Ocna Sibiului şi Şura Mică, DJ 106 B, informează Sibiu100.

Un şofer de 18 ani, care conducea spre municipiul Sibiu, a derapat şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu alte două maşini care circulau regulamentar.

”La volanul celor două maşini se aflau o femeie de 32 de ani şi un bărbat de 37 de ani. Toti cei implicaţi sunt din municipiul Sibiu. Printre cei răniți este şi un copil de 7 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Femeia de 32 de ani, care rămăsese încarcerată în urma accidentului, este în comă, a fost intubată si prezintă traumatism cranian, precum și multiple fracturi contuzii și escoriații.

Copilul a fost transportat la Compartimentul Primire Urgențe de la Spitalul Luther, iar celelalte victime au fost trimise la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu, conștiente, prezentând diverse traumatisme.

La ora 19.00, traficul era blocat pe ambele sensuri de mers.

ISU Sibiu a intervenit cu…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro