Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Actrița Anca Dinicu, fugărită de poliție pe străzile din București. „Am băut o bere în fața blocului și când am văzut poliția am…”

De
Denisa Macovei,

Luni, 25 mai 2020, 13:05

Până să se relaxaze restricțiile, singurele ieșiri ale actriței erau până la magazinul unde își făcea aprovizionarea, însă, în una din serile în care ieșise după cumpărături, Anca Dinică s-a întâlnit în fața blocului unde locuiește cu un coleg de școală și a poposit câteva minute, timp în care prin cartier își făcea rondul un echipaj de Poliție. Ce a urmat în momentul în care i-a văzut pe polițiști pare desprins din filmele de comedie în care Anca joacă.

„M-a alergat poliția acum câteva zile, înainte de data de 15 mai. Am băut o bere în fața blocului. M-am întâlnit cu un coleg din generală și când am văzut poliția am fugit. Deci pur și simplu am fugit. Dar am fugit pentru că aveam berea aia în mână și nu e voie să bei alcool pe stradă. M-a alergat și m-a întrebat de ce fug. I-am zis că perioada asta doar de ei mai fug, că de cine să fug, așa măcar să fac mișcare că altfel…În perioada asta nu am servit”, a povestit amuzată Anca Dinicu la emsiunea online a lui Marius Manole și Ilonei Brezoianu.

Citeşte şi:

Elena Ionescu, la un pas să fie tunsă la chelie de unul dintre concurenții de la Survivor România. Ceartă dură între artistă și Ghiță Balmuș

Maria Buză a rămas fără restaurantul din București. “Pandemia a reușit să mă pună la pământ și să închidem afacerea”

“Survivor România”: Cine sunt cei patru finaliști rămași în competiție. Marea finală va avea loc pe 30 mai

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”


Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați

HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro