Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Adevărul despre relația dintre Florin Ristei și Carmen Grebenișan. Ce s-a întâmplat în noaptea în care au dormit împreună, la Asia Express. „M-a surprins ce am văzut”

De
Livia Lixandru,

Marți, 24 martie 2020, 14:46

Într-un vlog, cei doi au dat cărțile pe față și au vorbit
despre noaptea petrecută împreună, la Asia Express

„Mă așteptam să ne schimbe, dar nu să mă pună cu Ristei. Nu ne gândeam că ne pune chiar așa”, a spus Carmen. „Știi cu era tare? Să te pună pe tine cu Carmen și pe Alina cu fratele tău”, a spus Speak, potrivit WowBiz.

Carmen a recunoscut că Florin Ristei i-a fost extrem de antipatic

„Căsătoriți amândoi, strica familia”, a comentat Ristei. „Ce contează că-s căsătoriți. Doar nu făceau nimic”, a spus Speak.

„M-am uitat aseară și m-a surprins oarecum ce am văzut. Pentru că s-a văzut ce s-a văzut la TV, însă nu avem cum să negăm ce s-a întâmplat. Că nu s-au dat părți la TV”, a spus Ristei. „Ați făcut sex?”, a întrebat Speak direct. „Nu, mă, nu”, a răspuns Florin.

„Băi, Florin, băi”, a reacționat Carmen. „În afară de faze din emisiune în care ne certă și ne împungem. Alea nu au farmec să fie date. Era mai mișto antiteza”, a mai spus Ristei. „Dar nu ne-am certat cât am fost amândoi”, a spus Carmen.

Atenție la amânarea ratelor. Ce a pățit un bărbat din Arad care a apelat la această soluție de criză

Recomandări

Atenție la amânarea ratelor. Ce a pățit un bărbat din Arad care a apelat la această soluție de criză

 

Florin Ristei: Noi ne-ai ciondănit și în ziua în care am
fost împreună. Nu a fost totul numai lapte și miere. Însă a fost mult mai mișto
să arate doar părțile în care părea că…

Speak: Bă, dar vouă nu vă place unul de celălalt?

„Mie la început îmi era antipatic, ăsta, Florin. Dar rău de tot. Îți mărturisesc asta, rău de tot”, a spus Carmen. Într-un final, Ristei a lăsat să se înțeleagă că are o altă relație și că nu se pune problema de ceva mai mult între el și Carmen.

Citeşte şi:

Imaginile babiloniei de la Suceava. Zeci de cadre medicale se înghesuie la coadă la testare. ”Ne-au chemat la 7:30 și au început testarea pentru COVID-19 la 9:50”

Cum resimt criza coronavirusului Cristina şi Ionuţ, oameni fără adăpost şi fără acces la îngrijire medicală. Când Gara de Nord e gară pentru doi

Reacția polițiștilor când un șofer care circula după ora 22.00 fără formular le-a zis: „Vin de la maternitate. Am fată!”

Virusologul Molnar Geza estimează că în România vor fi două vârfuri ale pandemiei. Care este explicatia specialistului

GSP.RO

Virusologul Molnar Geza estimează că în România vor fi două vârfuri ale pandemiei. Care este explicatia specialistului


Horoscop 24 martie 2020. Balanțete sunt lipsite de delicatețe

HOROSCOP

Horoscop 24 martie 2020. Balanțete sunt lipsite de delicatețe

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro