Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Adrian Năstase, despre condamnarea lui Liviu Dragnea. „Încercările lui de a negocia cu «statul paralel» l-au dus într-o fundatură”

Adrian Năstase a reacționat pe blogul său, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare. Fostul lider social-democrat e de părere că Dragnea ar fi trebuit să demisioneze de la conducerea PSD după rezultatul de la alegerile europarlamentare.

„Sunt două lucruri distincte: 1. Dragnea trebuia să-și dea demisia din fruntea partidului după rezultatul umilitor la alegerile de ieri; 2. Condamnarea lui, într-un dosar cusut cu ață albă, este o condamnare ce a avut un obiectiv politic. Aceasta condamnare, ca și felul în care a fost «însoțit» Dragnea spre Rahova arată că suntem un popor crud, ușor de manipulat, și că, după «revoluția votului», a urmat justiția populară”, a scris Adrian Năstase.

Fostul premier a lăsat de înțeles că ar fi o „acțiune politică internă și externă” care ar avea ca scop transformarea PSD într-un partid fără „un rol determinant în guvernarea…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro