Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

ALDE nu votează Guvernul Orban II. Tăriceanu:”Suntem într-o situaţie pentru care cuvântul ridicol e prea puţin”

De
Valentina Postelnicu,

Vineri, 14 februarie 2020, 14:59

Săptămâna viitoare, timp de trei zile, vor avea loc, în comisii, audierile miniştrilor propuşi de premierul desemnat, Ludovic Orban, iar votul va fi abia pe 24 februarie.

Pentru a se ajunge la anticipate, Ludovic Orban a propus acelaşi Cabinet de miniştri şi pentru învestirea celui de-al doilea Guvern, în ideea ca acesta să pică la vot, în Parlament.

După respingerea a încă unei propuneri de Guvern, preşedintele Klaus Iohannis poate dizolva Parlamentul, pentru a se organiza alegeri parlamentare anticipate, în vara acestui an.

Până în prezent, niciun partid nu şi-a anunţat susţinerea pentru noul Guvern Orban, de sacrificiu. PNL şi USR nu îşi vor exprima votul, iar PSD a anunţat că va vota împotrivă.

Totuşi, pentru a împiedica anticipatele, social-democraţii iau în calcul să blocheze cele două două respingeri de învestiri, prin tergiversarea procedurilor.


Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro