Anca Țurcașiu a anunțat că a divorțat după 22 de ani de mariaj. „Ne naștem să primim lecții”

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!”, a scris vedeta într-un mesaj publicat pe pagina de Facekoo.

Ea a spus că nu are niciun regret, dar și că merge mai departe „cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! ”

Artista a menţionat şi că nu va comenta situaţia nicăieri, preferând ca viaţa sa personală să rămână o problemă privată.

„Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a continuat vedeta.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că…

Publicată de Anca Turcasiu pe Luni, 20 iulie 2020

Anca Turcașiu s-a căsătorit cu Cristian Georgescu în urmă cu 22 de ani. Cei doi s-au cunoscut în SUA, iar în ultimii ani zvonurile despre divorțul celor doi au fost destul de dese. Anterior, Anca Turcașiu a avut o relaţie de 4 ani cu solistul Gigi Georghiu (1993-1997).

Citeşte şi:

Andreea Esca a avut coronavirus. ”Am fost bolnavă de COVID-19, iar soțul meu a ajuns la Terapie Intensivă”

Puneți-vă masca și visați: să terminăm cu revenirea la normalitate și să vorbim despre solidaritate cu milioanele de români care suferă acum și mai mult

Guvernul, dat în judecată de mai mulți șefi din Ministerul Sănătății, nemulțumiți că li s-a schimbat funcția. Replica lui Tătaru: “Din 100 de angajați, doar 10 trag la căruță”

Năstase a spus adevărata poveste cu Elena Ceaușescu: „Era rezemată de perete: «Măi flăcău, unde te grăbești așa? Ia vino puțin!»”

PARTENERI – GSP.RO

Năstase a spus adevărata poveste cu Elena Ceaușescu: „Era rezemată de perete: «Măi flăcău, unde te grăbești așa? Ia vino puțin!»”


În ce hal a ajuns Adriana Iliescu din cauza sărăciei! Mănâncă cu rația și... Cutremurător!

PARTENERI – PLAYTECH.RO

În ce hal a ajuns Adriana Iliescu din cauza sărăciei! Mănâncă cu rația și… Cutremurător!


Horoscop 20 iulie 2020. Vărsătorii pot face rapid schimbările pe care le tot amână de mai mult timp

HOROSCOP

Horoscop 20 iulie 2020. Vărsătorii pot face rapid schimbările pe care le tot amână de mai mult timp

RECOMANDĂRI

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro