Andrei Caramitru, ieșire suburbană la adresa Gabrielei Firea

“Toți din administrația Firea, în frunte cu panarama, cu țața penală, cu rebutul ăsta de om, o să ajungă la pușcărie”, a scris pe Facebook Andrei Caramitru, fostul consilier al președintelui USR Dan Barna.

Totodată, fiul actorului Ion Caramitru a spus că, dacă ar fi în locul lui Nicușor Dan, “aș promite că voi face totul să o bag în pușcărie și pe ea, și pe toți din jurul ei. Că o să plătească pentru tot ce a făcut împotriva oamenilor din orașul ăsta distrus și furat”.

Reacția lui Andrei Caramitru vine în contextul duelului dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea pentru Primăria Generală a Capitalei.

Luni, 14 septembrie, Dana Budeanu, creatoare de modă, a difuzat, într-o emisiune pe site-ul stiripesurse.ro, o înregistrare în care Nicușor Dan discută cu Cristian Zărescu, consilierul primarului PSD al sectorului 4, pe tema demolării unui imobil din “Orășelul Copiilor” care aparținea unui controversat om de afaceri, Mihai Mitrache.

Demolarea urma să se producă înainte ca instanța să se pronunțe definitiv, iar Nicușor Dan i-a luat apărarea lui Mitrache, poreclit “Câinele”.

Ad placeholder

Gabriela Firea l-a acuzat pe Nicușor Dan de trafic de influență, iar Dan, care este susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, a anunţat că îi va intenta proces pentru calomnie primarului general.

Cetăţenii români cu drept…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro