Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Antrenorul de hochei Cristi Baicea și-a spus oful la Maratonul Libertății lui Tetelu: ”Vreau cinci patinoare în București”

De
Viorel Tudorache,

Duminică, 10 noiembrie 2019, 18:56

Prezent în studionul Libertatea, Cristi Baicea, antrenorul grupelor de juniori de la Husky București a pus tunurile pe clasa politică:

”Infrastructura din București lipsește cu desăvârșire, iar dezinteresul e mare. Patinoarul Flamaropol a fost închis în 2013. Au început lucrările, dar s-au sistat. Un patinoar în genul celui construit de domnul Ion Țiriac, la Otopeni, costă două-trei milioane de euro. Hai șase milioane. În București avem jumătate de patinoar, iar în Harghita și Covasna sunt șapte-opt”.

Rugat de Tetelu să spună clar ce își dorește de la viitoarea clasă politică, Cristi Baicea a precizat: ”Vreau cinci patinoare în București. Am avut discuții cu două primării de sector, dar nu s-a concretizat nimic. Planul aprobat, l-au fluturat, l-au arătat, dar ura și la gară. Nu știu de ce”.

Ce pedeapsă le-aș da celor care promit…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro