Anunțul făcut de Adelina Pestrițu, la 3 ani de când și-a cunoscut soțul. „Ne imaginam cum ar fi viața cu un frățior pentru micuța noastră”

De
Livia Lixandru,

Luni, 30 martie 2020, 19:02

„Astăzi împlinim 3 ani de relație, dar ne simțim ca și cum am fi împreună de o viață întreagă. Zenaida completează perfect acest peisaj frumos de familie, iar izolarea ne face cumva să ne imaginam cum ar fi viața cu un frățior pentru micuța noastră.

Timpul petrecut în casă ne ajută să ne bucuram unii de alții și să simțim cu adevărat această sărbătoare”, a spus Adelina Pestrițu.

De altfel, nu vor lipsi nici ingredientele de bază ale unei aniversări memorabile, chiar dacă protagoniștii vor petrece în trei, în cel mai domestic mod cu putință. „Avem șampanie, tort. Gătim împreună și ne uităm la seriale”, a mărturisit Adelina, potrivit VIVA!

Citeşte şi:

Mesaj de la un medic: “Domnișoara polițist m-a tras pe dreapta, a luat poziția de drepți și m-a salutat militărește, cu mâna la chipiu”

“Estul Europei riscă să devină un focar de coronavirus”. The Guardian critică lipsa testării din România și din țările vecine

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”

Moartea lui Martin Tudor l-a năucit pe Victor Pițurcă: "Are şi doi copii, e o dramă, un dezastru. Nu vreau să vă spun cum ţinea la aceşti copii"

GSP.RO

Moartea lui Martin Tudor l-a năucit pe Victor Pițurcă: „Are şi doi copii, e o dramă, un dezastru. Nu vreau să vă spun cum ţinea la aceşti copii”


Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni

HOROSCOP

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro