Asistentă depistată cu coronavirus în spitalul Orăștie în care 12 cadre medicale și-au dat demisia

De
Denisa Dudescu,
Răzvan Luțac,

Marți, 31 martie 2020, 16:56

La doar o zi după ce aproape întreaga secție ATI a spitalului din Orăștie, Hunedoara a demisionat, Digi24 anunțând ceva mai târziu că, până la urmă, asistentele și infirmierele, 11 la număr, și-au retras demisiile, problemele continuă.

Azi, jurnalistul local Dan Orghici a scris, pe site-ul personal Povești Orăștiene, că, azi-noapte, o asistentă de la secția medicină internă, aflată în izolare la domiciliu, a fost dusă cu izoleta și internată.

Informația a fost confirmată pentru Libertatea de prefectul județului Hunedoara, Vasile Potecă. “A fost luată cu izoleta și dusă la Deva, era de 10 zile în izolare la domiciliu”, a spus acesta pentru ziar.

În afară de ea, și alte trei asistente din aceeași secție s-ar afla în izolare la domiciliu.

Problemele sunt mari în tot județul Hunedoara. După un început catastrofal de criză la Spitalul din Petroșani, unde o bolnavă s-a plimbat prin secții, spitalul din Deva a intrat în carantină de ieri.

Spitalul din Orăștie ar fi a treia clinică afectată de coronavirus.

9 din cele 72 de decese cauzate de coronavirus în România s-au înregistrat la Hunedoara, doar Suceava are mai multe (25)

foto: stiriletransilvaniei.ro

Citeşte şi:

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19

Demisii COVID-19 și la Timișoara. Medicul ATI Camelia Roiu: “De ce ministrul sănătății și cei responsabili de dezastru pot să-și dea demisia și doctorii, nu?”

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”


Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres

HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro