Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Atenție! Începe contraofensiva lui Tetelu la cele mai plicticoase alegeri prezidențiale din România. Maraton de 12 ore LIVE pe Libertatea.ro. ”Pe ei, pe mama lor!”

Vineri, 08 noiembrie 2019, 13:00

Declarația îi aparține lui Tetelu (da, acel Tetelu!) și de la ea pornește conceptul Maratonului LIVE pe care îl oferă publicului pe 10 noiembrie, în duminica alegerilor, pe Libertatea.ro, începând cu ora 11.00. Un concept unic în online-ul românesc, într-o zi importantă pentru țară.

Așadar, duminică 10 noiembrie vă treziți, vă beți cafeaua și (înainte să votați, după sau în timp ce) intrați pe Libertatea.ro! Pentru că Maratonul Libertății lui Tetelu vă spune ceea ce politicienii au refuzat: adevărul verde în față!

Dacă ei nu au vrut, atunci o să facem noi, oamenii, asta – în locul lor: dezbateri populare, în care vrem să spunem verde în față Adevărul. Că sunt niște impotenți politic. Niște lași – și niciunul nu s-a calificat pentru condiția de om politic.

TETELU

Maratonul Libertății lui Tetelu este, așa cum indică și numele, un maraton…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro