Avocatul lui Mihai Mitrache despre procesul în care a intervenit Nicușor Dan: „Era un om nedreptățit, a sărit să ajute. Nu a stat pe gânduri, nu a întrebat cine e”

Este la volan, revine de la Sibiu. Spune că nu poate să vorbească foarte mult, dar când începe să explice, avocatul Ștefan Pisargeac nu se mai oprește: „Domnule, e o mizerie uriașă ce se întâmplă. Cine și-ar fi imaginat? Eu l-am adus pe domnul Nicușor Dan în acest dosar”.

Dosarul în cauză opune Familia Mitrache Primăriei Sectorului 4 pe tema unui restaurant din Parcul Orășelul Copiilor din Capitală, care ar fi fost extins ilegal pe domeniul public. Cauza încă se mai judecă, dar Primăria a demolat deja clădirea.

O înregistrare făcută publică de Dana Budeanu, o apropiată declarată a Gabrielei Firea, prezintă o discuție între un angajat al Primăriei Sectorul 4, om de încredere al primarului Băluță, și Nicușor Dan, în care acesta din urmă se oferă să intermedieze retragerea plângerilor făcute de familia Mitrache în schimbul anulării ordinului de demolare. Nicușor Dan spune că intervenții asemănătoare în instanță a făcut Asociația lui în zeci de cazuri și că nu e nimic special, de vreme ce a acționat transparent, și în tribunal, alături de Mitrache.

„M-am intersectat cu domnul Nicușor Dan la Tribunal”

Avocatul lui Mihai Mitrache despre procesul în care a intervenit Nicușor Dan: „Era un om nedreptățit, a sărit să ajute. Nu a stat pe gânduri, nu a întrebat cine e”
Avocatul Ștefan Pisargeac. Foto Facebook

Pisargeac spune că totul a început la Tribunalul București.
„Ne cunoșteam de pe culoarele Tribunalului, povestește avocatul. Era cunoscut, dânsul venea frecvent pentru că avea dosare împotriva…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro