Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Bărbatul agresiv care a murit după ce a fost încătușat de polițiști consumase stupefiante. Testele rapide au găsit două tipuri de droguri în trupul său

Legiștii care au studiat cadavrul persoanei care a murit, duminică seară, în cătușele polițiștilor de la Secția 10 sunt de părere că moartea acesteia nu a fost una violentă, cauzată de lovituri sau de manevre care să fi alterat în vreun fel starea sa de sănătate. Stopul cardiorespirator produs pe fondul consumului de stupefiante este concluzia raportului preliminar al specialiștilor de la IML ”Mina Minovici”.

Bărbatul a făcut stop cardiorespirator din cauza drogurilor

Potrivit unor surse judiciare, „nu există nici un semn, nici o leziune ca urmare a unor violențe care să fi putut provoca moartea bărbatului. Stopul cardiorespirator s-a produs pe fondul consumului de stupefiante”.

În organismul său au fost depistate, în urma testelor rapide, două tipuri de droguri. Unul dintre ele este amfetamina. Tipul de substanțe interzise consumate de victimă, dar și dozele vor fi cunoscute abia după ce vor fi interpretate rezultatele analizelor de toxicologie.

Surse judiciare, pentru Libertatea:

Polițiștii au
acționat regulamentar

Toți agenții care au participat la acțiunea de capturare a bărbatului care se manifesta violent pe o stradă din București au fost audiați. Din primele cercetări ale anchetatorilor de la ”Omoruri”, coroborate și cu rezultatele preliminare ale investigațiilor medicale ale legiștilor reiese că agenții de la Secția 10 au intervenit regulamentar.

Conform procedurilor, toți polițiștii participanți la acțiune au fost audiați. Din datele obținute nu reiese că s-ar fi acționat în afara regulamentelor. L-au încătușat atât la mâini, cât și la picioare pentru că bărbatul era extrem de violent și agresiv. Încerca în mod repetat să se dea cu capul de asfalt.

Surse judiciare, pentru Libertatea:

Victima va fi
identificată după amprente

Până când probele de laborator vor oferi confirmarea finală în ceea ce privește tipurile de stupefiante consumate de victimă, dosarul rămâne în cercetarea polițiștilor de la ”Omoruri”, din Poliția Capitalei.

Pentru că bărbatul ma nu a avut nici un act asupra lui, procedura de identificare continuă cu ajutorul bazei de date cu amprente a Poliției Române.

„Fetele câștigă 800-900 de euro pe zi, se lasă telefoanele la intrare”. Dezvăluiri explozive despre petrecerile private ale fotbaliștilor

PARTENERI – GSP.RO

„Fetele câștigă 800-900 de euro pe zi, se lasă telefoanele la intrare”. Dezvăluiri explozive despre petrecerile private ale fotbaliștilor


Horoscop 30 iunie 2020. Capricornii sunt nevoiți să facă alte alegeri pentru noua lor scară de valori

HOROSCOP

Horoscop 30 iunie 2020. Capricornii sunt nevoiți să facă alte alegeri pentru noua lor scară de valori

RECOMANDĂRI

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro