Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Blocaj în Parlament. Proiectele cu care USR condiţiona votul pentru noul Guvern nu au ajuns pe ordinea de zi. Pro România, de partea PSD. UDMR a lipsit suspect de la şedinţă

De
Valentina Postelnicu,

Luni, 21 octombrie 2019, 14:14

Realitatea parlamentară a arătat, la vot, că PNL nu reuşeşte să coaguleze o majoritate pentru adoptarea acestor proiecte.

Punerea pe ordinea de zi a acestor propuneri legislative a eşuat, în comitetul liderilor, unde se ţine cont de ponderea partidelor în plen.

Astfel, PSD şi Pro România s-au abţinut la vot.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, afirma, de altfel, că social-democraţii se vor abţine în acest caz, pentru a nu se amesteca în negocierile şi calculele noii majorităţi parlamentare. „PSD e neutru ca Elveţia”, spunea Ciolacu, la Parlament.

Minorităţile naţionale s-au abţinut, la rândul lor, iar UDMR-ul, în mod suspect, nu a venit deloc la şedinţa comitetului liderilor din Camera Deputaţilor.

Barna: „Ieșirea din criză nu este mandatul USR, este asumarea de către Ludovic Orban !”

Liderul USR Dan Barna a afirmat, la Parlament, că…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro