Bob Kulick, chitaristul legendarei trupe Kiss, a murit

De
Mihai Toma,

Vineri, 29 mai 2020, 23:57

Cauza morții chitaristului de la Kiss, dar care a înregistrat și cu Meat Loaf, Michael Bolton, W.A.S.P., Lou Reed sau Diana Ross, nu a fost devăluită.

Mesajul lui Bruce, și el chitarist la Kiss (1984-1996).

Kiss s-a înființat în New York în 1973, iar, de-a lungul celor 47 de ani de activitate, printre componenți s-au numărat nume importante precum Ace Frehley, Peter Criss, Eric Carr, Vinnie Vincent ori Mark St John. În total, a lansat 20 de albume de studio, 8 albume live și 13 compilate, plus peste 60 de single-uri.

Bob Kulick a înregistrat împreună Kiss melodii de pe albumele Alive II, Unmasked, Killers și Creatures of the Night.

Formația americană de rock, Kiss, celebră pentru felul în care se machiau artiștii atunci când apăreau pe scenă, este în prezent compusă din Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer si Eric Singer. În 2018, trupa anunțase că se retrage, dar a revenit asupra deciziei.

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'

GSP.RO

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: ‘Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e…’


Horoscop 30 mai 2020. Fecioarele au posibile divergențe în cuplu, Racii sunt dornici să își linistească gândurile

HOROSCOP

Horoscop 30 mai 2020. Fecioarele au posibile divergențe în cuplu, Racii sunt dornici să își linistească gândurile

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro