Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Cât a costat rochia purtată de Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali. „Prețul pe care l-ar fi dat pe o garsonieră nouă din Militari”

De
Daria Maria Diaconu,

Luni, 14 octombrie 2019, 10:44

Anamaria Prodan a purtat o ținută extrem de scumpă la nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali. Rochia aleasă a fost lucrată manual și a costat o avere.

Potrivit wowbiz.ro, rochia de culoare albastră cu inserții argintii pe care Anamaria Prodan a purtat-o la evenimentul din weekend este creație Ellie Saab. Ținuta este unicat și a fost lucată manual. Acesta ar fi costat 28.000 de euro.

„Ana a ales ceva unicat la căsătoria Teodorei, o rochie albastră, dintr-o combinație de paiete și tull, realizată manual. Ea a fost cumpărată special din Dubai și a costat nu mai puțin de 28.000 de euro, prețul pe care l-ar fi dat și pe o garsonieră nouă din zona Militari”, au dezvăluit apropiați ai Anamariei Prodan pentru sursa citată.


Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro