Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Cât de mult i-a dăunat Adelinei Pestrițu expunerea excesivă în mediul virtual. ”M-au judecat pentru lucrurile pe care le-am făcut”

De
Livia Lixandru,

Vineri, 08 noiembrie 2019, 14:31

Adelina spune însă că nu primește doar mesaje pozitive în mediul virtual, ci sunt mulți care o critică aspru pentru alegerile pe care le face sau pentru postări.

”Mi-a mai și dăunat expunerea asta, sinceră să fiu, dar nu mi-a dăunat în sensul să spun: gata, de mâine sunt o femeie necunoscută, să vreau să merg pe stradă să nu mă recunoască nimeni, să nu mai fac poze cu nimeni, să nu mai activez în mediul online”.

”Mi-a dăunat la modul că oamenii poate au înțeles greșit ceea ce eu am vrut să comunic sau m-au judecat pentru lucrurile pe care le-am făcut că așa am simțit eu la momentul respectiv, că așa îmi era dat să se întâmple. Uneori, oamenii au impresia că tu nu ai voie să greșești. Perfecțiunea este relativă,…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro