Cazul tragic al studentului de 19 ani care a murit în urma unor complicații rare COVID: ”Era supersănătos până l-a lovit”

Chad Dorrill era student în anul II la Appalachian State University din Boone, Carolina de Nord, locuia în afara campusului și urma cursurile online, în momentul în care i-au apărut primele simptome, potrivit lui Sheri Everts, șefa cancelariei universității.

E neclar deocamdată cum a luat virusul, în condițiile în care era atent și purta mereu mască.

”Mama sa l-a încurajat să se ducă acasă, să se testeze și să stea în carantină”, a explicat Everts, într-o scrisoare trimisă studenților. Asta s-a și întâmplat.

Urmărește cel mai nou VIDEO

Chad s-a testat și a aflat că are coronavirus pe 7 septembrie, așa că a intrat în carantină pentru 10 zile, potrivit unchiului său, David Dorrill.

Dar nu a fost o recuperare simplă.

Susan Dorrill, mama tânărului, a povestit că acesta a fost ”incredibil de obosit timp de două săptămâni”.

”Nu știam că virusul îi ataca în mod secret organismul într-un fel pe care medicii nu îl mai văzuseră”, a spus ea, potrivit publicației locale Charlotte Observer. .

În cele din urmă, Chad a primit acordul medicului pentru a se întoarce la școală. Unchiul tânărului, David Dorrill, spune însă că imediat ce s-a întors în Boone, Chad a început să dezvolte probleme neurologice grave.

Ad placeholder