Ce fac vedetele când #stauacasă. Adelina Pestrițu este la un pas să se transforme într-un masterchef. „Mi-am redescoperit talentul în bucătărie”

Vineri, 27 martie 2020, 18:00

Deși pare că stă toată ziua să creeze content pentru Instagram și că se aranjează pentru poze și video-uri, Adelina Pestrițu ne-a mărturisit că de când stă în casă se ocupă mai mult de treburile casnice, are tot felul de activități cu fiica ei, dar și pentru ea.

„Aș vrea să cred că în fiecare dintre noi, dincolo de dorința de libertate se regăsește una mai puternică, cea care de altfel să și primeze, aceea de a fi sănătoși. Să stai acasă nu este deloc greu, mai ales dacă ne gândim puțin câte putem evita în acest mod. Sunt atâtea lucruri frumoase pe care putem să le facem în propriul cămin. Eu zilnic am găsit ceva interesant de făcut, fără să mă plictisesc. Pe lângă faptul că am mai mult timp pentru copilul meu, mi-am redescoperit talentul în bucătărie. Mi-am luat cărți de colorat pentru adulți pentru a mă relaxa, fac sport pentru sănătatea corpului și citesc pentru sănătatea minții. Mă ocup de comunitatea mea online făcând content de acasă”, ne-a declarat Adelina care îi îndeamnă pe toți românii să stea în casă. „Chiar îmi doresc să văd și în jurul meu oameni conștienți și responsabili. Avem copii, părinți, bunici, frați, surori, prieteni pe care să-i protejăm. Dacă ne pasă rămânem acasă fără să punem sănătatea nimănui în pericol”

Face zilnic sport de
frica kilogramelor în plus

Pentru că acum petrece
mai mult timp în bucătărie și pentru că nu mai poate merge la cursurile de pilates,
Adelina face sport zilnic de teamă să nu iasă din carantină cu kilograme în plus.
Astfel că, atunci când fiica ei doarme sau se joacă cu tatăl ei, bruneta își
amenajează o mică sală de antrenamente chiar la ea acasă și face exerciții fie
după tutorialele de pe YouTube, fie la îndemnul antrenorilor cu care a lucrat
până acum și cu care menține legătura online.

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro