Cea mai veche grădină zoologică din Japonia aduce urșii panda în sufragerii, prin intermediul rețelelor sociale: “Oamenii mai uită de pandemie”

De
Mihai Toma,

Sâmbătă, 02 mai 2020, 10:11

Responsabilii de la Ueno, zona metropolitană Tokyo, cea mai veche grădină zoologică din Japonia, “aduc”, însă, lumea animalelor în sufrageriile oamenilor prin transmisii și videoclipuri live, a informat agenția japoneză Kyodo.

Celebru zoo difuzează imagini cu animalele pe rețeaua socială Twitter, iar demersul a fost deja bine îmbrățișat de utilizatori, fiindcă pagina a ajuns la peste un milion de urmăritori.

“Admirând animalele noastre, oamenii se relaxează în această perioadă dificilă cauzată de coronavirus”, explică administratorii paginii de Twitter.

Urșii panda, elefanții, bizonii, macacii japonezi, rinocerii și hipopotamii, toate necuvântătoarele “se produc” în clipurile furnizate de cei de la Ueno.

Grădina zoologică Ueno, întinsă pe 14,3 hectare, este cea mai veche grădină zoologică din Japonia, fiind deschisă pe 20 martie 1882.

Citeşte şi:

LIVE UPDATE Coronavirus în lume | 1.883 de decese în SUA în ultimele 24 de ore. China a raportat un singur caz de contaminare

Lecția insulei din Japonia care a ridicat prea repede restricțiile: a fost lovită de un val mai mare de infecții și e din nou în carantină

Şapte persoane au fost reţinute în urma scandalului izbucnit pe o stradă din Blaj

Ana Muntean, amenințată după clipul controversat cu Ciprian Marica! Prima reacție a soților Muntean

GSP.RO

Ana Muntean, amenințată după clipul controversat cu Ciprian Marica! Prima reacție a soților Muntean


Horoscop 2 mai 2020. Peștii găsesc înțelegere la partenerul de cuplu

HOROSCOP

Horoscop 2 mai 2020. Peștii găsesc înțelegere la partenerul de cuplu

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro