Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Cel mai mare caz de sclavie modernă din Marea Britanie. Peste 400 de oameni au fost păcăliți de o familie și puși să trăiască în condiții teribile / FOTO&VIDEO

Opt cetățeni polonezi, membri ai rețelei, au fost condamnați la pedepse de până la 11 ani de închisoare, fiind acuzați au supus la muncă forțată persoane vulnerabile și spălare de bani, relatează The Telegraph, care trece în revistă ceea ce presa britanică a numit „cel mai mare caz de sclavie modernă”.

Rețeaua de traficanți de ființe umane, condusă de familia Brzezinski, a fost destructrurată în urma unei investigații a Poliției britanice desfășurată timp de trei ani. Ținta grupării de crimă organizată erau oameni ai străzii, foști pușcăriași și alcoolici din Polonia.

Toți acești oameni au fost transformați în sclavi după ce membrii rețelei i-au ademenit în Marea Britanie, cu promisiunea că vor câștiga mai mulți bani și vor duce o viață bună.

Victimă: „Aș putea spune că unii oameni fără adăpost din Marea Britanie au condiții mai bune”

În realitate, persoanele supuse la muncă forțată erau cazate în condiții mizere…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro