Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Cercetat pentru uciderea soției sale românce, un spaniol a scăpăt de închisoare cu o cauțiune de 8.000 de euro. Cum a murit Dana Leonte

Dana Leonte a dispărut fără urmă, pe 12 iunie 2019, în Arenas (Andaluzia), o așezare cu 1.200 de suflete la 50 de kilometri de Malaga. Anchetatorii lucrează cu certitudinea că femeia este moartă, dar ancheta se desfășoară lent.

Bătută cu o bătă de baseball și decapitată

Polițiștii au găsit în septembrie anul trecut un os de femur al sărmanei românce și bâta de baseball cu care ar fi fost ucisă femeia.

Sergio Ruiz a fost reținut de polițiștii, fiind principalul suspectat pentru uciderea Danei.

Mai mult, în casa celor doi și în mașina bărbatului au fost găsite urme de sânge.

Presa iberică scrie că ancheta poliției s-ar putea debloca dacă autoritățile ar găsi craniul femeii.

Dana Leonte ar fi fost bătută de Sergio Ruiz cu bâta de lemn de 80 de centimetri lungime care a fost găsită în casa sa și pe care a fost identificat un fir de păr al tinerei.

”Suspiciune solidă, dar nu vinovăție unanim acceptabilă”

Numai că instanța nu a putut stabili dacă românca a fost omorâtă în același loc în care i-a fost găsit femurul și nici nu a fost posibilă localizarea  temporal-spațială a lui Ruiz ”într-un moment și un loc aproape de cel al decesului”.

A dat Bac-ul la 42 de ani. Ce note a luat Daniel Moroșanu, prim-vicepreședinte PNL Vrancea

Recomandări

A dat Bac-ul la 42 de ani. Ce note a luat Daniel Moroșanu, prim-vicepreședinte PNL Vrancea

 

Din toate aceste motive, anchetatorii au concluzionat că ”există o suspiciune solidă, dar nu o vinovăție unanim acceptabilă cu privire la cauza morții”. Așa că au considerat că dovezile împotriva lui Ruiz nu sunt doar circumstanțiale.

Rămășitele, împrăștiate în munți?

Anul trecut, un medium a contactat familia Danei, iar constatările au fost atașate la dosarul cercetării dispariției sale. Mediumul a transmis rămășițele femeii sunt împrăștiate în munții de lângă Málaga ”într-o prăpastie“. Totodată, mediumul a spus că Dana ar fi fost decapitată, iar capul ar fi îngropat ”sub un măslin într-un sac de gunoi și acoperit cu var“.

Ad placeholder

Până la apariția unor noi detalii în anchetă, Sergio Ruiz a plătit deja depozitul de cauțiune impus de Curtea Provincială, scăzut la doar 8.000 de euro, de la 25.000 de euro inițial. El urma să fie eliberat marți, 30 iunie.

Avocatul Juan Jose Moreno solicitase o cauțiune de 6.000 de euro, ”fiindcă Sergio Ruiz și frații săi nu muncesc, iar familia trăiește doar din pensia primită de tatăl lui”. Șeful Curții de Investigare 4 din Vélez-Málaga, care cercetează moartea violentă a Danei, a admis cererea și, în aprilie, a redus cauțiunea la 17.000 de euro. Ruiz a făcut apel la această decizie, obținând, finalmente, o cauțiune de 8.000 de euro.

Citeşte şi:

Robert Negoiță, după numirea lui Niculae Bădălău la conducerea Autorității de Audit: „Lupul pus de Parlament de pază la oi”

RISE PROJECT: Directorul general Romgaz, amenințat de un angajat al magnatului Frank Timiș. „Ai uitat regula”

Un videoclip care îndeamnă la nepurtarea măștii de protecție, viral pe Facebook. Raed Arafat: „Rog lumea să nu distribuie”

„Fetele câștigă 800-900 de euro pe zi, se lasă telefoanele la intrare”. Dezvăluiri explozive despre petrecerile private ale fotbaliștilor

PARTENERI – GSP.RO

„Fetele câștigă 800-900 de euro pe zi, se lasă telefoanele la intrare”. Dezvăluiri explozive despre petrecerile private ale fotbaliștilor


Horoscop 1 iulie 2020. Racii au parte de surse de stres cumulate, care îi pot afecta mai mult decât de obicei

HOROSCOP

Horoscop 1 iulie 2020. Racii au parte de surse de stres cumulate, care îi pot afecta mai mult decât de obicei

RECOMANDĂRI

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro