Coronavirusul o afectează financiar. Ioana Ginghină: „Chiar dacă activitatea nu merge, trebuie să dau salarii și să plătesc chiria”

De
Andreea Romaniuc Archip,
Sâmbătă, 21 martie 2020, 14:00

Ioana Ginghină petrece timp de calitate alături de fiica ei, Ruxandra, acasă, unde realizează tot felul de activități. Actrița recunoaște că suspendarea activității inclusiv la școala ei de actorie, precum și anularea unor evenimente antamate cu mult timp înainte de izbucnirea pandemiei de Covid-19 îi cam dau peste cap veniturile.

„Mă afectează destul de tare această pauză. Școala de actorie MiniArtShow este pe pauză, la fel evenimentele pe care le aveam de organizat. În perioada Paștelui aveam foarte multe evenimente și cu siguranță acum nu voi avea nimic. Chiar dacă activitatea nu merge, trebuie să dau salarii și să plătesc chiria, deci situația nu este roz”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină.

Actrița își regândește strategia pentru următoarea perioadă și speră să se termine cât mai repede criza generată de infecția cu Covid-19. „Mergem înainte cu școala de actorie pentru copii, însă am gândit câteva spectacole interactive noi pentru evenimentele in/outdoor. Sunt momente scurte de 20-30 de minute, în costume spectaculoase care să atragă atenția celor care participă la eveniment. Apoi, din toamnă, vreau să vin cu un program de dezvoltate personală pentru adulți și copii, ceva la care lucrez acum. Vor fi exerciții de actorie combinate cu elemente de life coaching”, ne-a spus Ioana Ginghină.

Citeşte şi:

Predicția sumbră a experților: cât de periculos este de fapt coronavirusul și cât va dura epidemia

Destinul actriței urmărite de Securitate pentru relația cu un neamț: “Soțul, regimul comunist și Germania federală mi-au distrus viața”

Doi ziariști au murit din cauza COVID-19. Mesaje publice de condoleanțe

GSP.RO

Doi ziariști au murit din cauza COVID-19. Mesaje publice de condoleanțe


Horoscop 21 martie 2020. Taurii au nevoie de sprijinul unui prieten

HOROSCOP

Horoscop 21 martie 2020. Taurii au nevoie de sprijinul unui prieten

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro