Crimă șocantă în Prahova: un cioban a fost ucis cu furca de doi frați din cauza unui conflict legat de o căpiţă de fân

Un cioban de 47 de ani, din Boldești Scăeni, Prahova, a fost omorâț de doi bărbați, după o altercație produsă în timp ce cosea fânul alături de aceștia, informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, citat de ziarul Incomod.

Ciobanul fusese chemat de doi frați să ajute la strânsul fânului. Toți trei au băut și, la un moment dat, s-au luat la ceartă din cauza unei căpițe.

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că persoana a fost chemată pentru a strânge fân la o adresă învecinată, apoi pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri legate de o căpiţă de fân, doi bărbaţi l-ar fi lovit cu un obiect contondent şi un obiect tăietor-înţepător în zona toracelui şi abdomenului, acesta decedând”, a precizat IPJ Prahova,

Cei doi bărbați l-au lovit și l-au înjunghiat pe cioban, iar rănile au fost fatale, după ce l-ar fi lovit cu furca și cu un par.

Agresorii au fost prinși de polițiști, procurorul dispunând reținerea acestora pentru 24 de ore, fiind prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.


Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro