Cristian Tudor Popescu, despre valul de infectări: „Nu se poate descoperi un vaccin prin care concetățeni de-ai noștri să nu mai fie imbecili!”

Cristian Tudor Popescu este revoltat de comportamentul românilor care se înghesuie pe litoral și sfidează orice fel de recomandare din partea autorităților, scrie Digi24.ro Gazetarul consideră că principalii vinovați, în prezent, sunt cetățenii, nu politicienii sau autoritățile.

Gazetarul spune că de data aceasta, nu mai sunt de vină politicienii, ci oamenii și are cuvinte dure la adresa acestor „hominizi din spațiul carpato-danubian”.

„Această situație este din pricina oamenilor, din pricina inșilor cu un discernământ foarte redus, cărora nu le pasă de ceilalți și care nu au nici instinct de conservare a propriei persoane, în ultimă instanță. Cauza principală sunt acei pitecantropi care s-au năpustit unii peste alții, claie peste grămadă, pe litoral. Cei care au răspuns că se tratează cu bere, fiind întrebați de reporter de ce nu respectă regulile; cei care spun că nu vor purta mască niciodată și așa mai departe.

Astea sunt niște justificări de doi bani: „lipsă de comunicare”, „nu li s-a explicat”… Ce să li se mai explice și cum să li se mai explice?! Trebuie să fii și tâmpit, și ticălos și, în ultimă instanță, criminal, să te comporți în felul ăsta! Nu e destul de clar ce ai de făcut? Știi foarte…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro