Cum a amenajat Dana Rogoz, camera celor doi copii ai ei. Actrița este însărcinată în 30 de săptămâni. „Cu multă bucurie vă arătăm”

De
Livia Lixandru,

Vineri, 27 martie 2020, 14:54

Pentru că tapetul și patul au fost în prealabil instalate,
s-a putut totuși avansa cu lucrările, notează click.ro. Rezultatele sunt de-a dreptul fabuloase, iar
camera copiilor arată splendid.

„Vă povesteam în urmă cu mai multe săptămâni că am început renovarea acasă: pusesem tapetul, construisem deja paturile suprapuse în formă de căsuță, dar încă îmi lipseau covorul și pernele. Așa că azi ne-au fost livrate și acestea și acum, cu multă bucurie, vă arătăm noua cameră a lui Vlad (viitoarea Cameră a Copiilor, după ce micuța va mai crește)’, a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Actrița și soțul ei au mai păstrat obiecte de mobilier din vechea cameră,exemplu fiind un dulap, realizat din vechiul dressing, care datează din anii 1950. ‘Este un element de poveste al camerei.

„Am dorit să-i oferim o imagine puternică lui Vlad, pe care să o țină minte până când va fi mare: «Când eram mic, aveam în cameră un dulap uriaș! Până în tavan!»

„Patul a fost realizat pe comandă, la fel și podiumul de dedesubt, pentru depozitarea jucăriilor. În partea de sus îi lipsește momentan o plasă de siguranță. Pentru că am întrerupt acum două săptămâni renovarea, aceasta urmează să fie montată când va trece toată nebunia.

Nu am mai primit alte persoane acasă, așadar sunt amenajări pe care le putem face noi, iar altele pe care le vom amâna cât o fi nevoie. Momentan oricum Vlad doarme în partea de jos”, a mai spus actrița, potrivit VIVA!

Citeşte şi:

Se întâmplă și lucruri bune în criza coronavirusului. Zeci de voluntari care nu se cunosc lucrează împreună ca să ajute spitalele

Fisură la vârful autorităților. Ludovic Orban ironizează inițiativa de testare COVID-19 în București a lui Firea și Streinu-Cercel: „E o poveste”

Cine mai face angajări în plină criză de coronavirus. Spre ce să te orientezi dacă îți pierzi jobul

Mircea Badea, oprit în trafic de filtrul de Poliție: „Discuția a fost superbă. Tremura tot, săracul”

GSP.RO

Mircea Badea, oprit în trafic de filtrul de Poliție: „Discuția a fost superbă. Tremura tot, săracul”


Horoscop 27 martie 2020. Vărsătorii au nevoie de pace

HOROSCOP

Horoscop 27 martie 2020. Vărsătorii au nevoie de pace

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro