Cum a fost salvată o româncă ținută prizonieră în Spania. Polițistul buzoian care a primit apelul la 112 reclamă indolența și incompetența șefilor!

O poveste spectaculoasă, a unei fete din România brutalizată și închisă în Spania de un grup de marocani, traficanți de droguri, revine în prim plan. Evenimentele au avut loc la o lună după drama de la Caracal. Polițistul român care era de serviciu la Dispeceratul 112 își acuză șefii că i-au spus că nu cazul să se agite pentru ”o curvă” și că, acum, toți se laudă cu această operațiune.

Polițistul mai spune că nu s-a lăsat, a sunat din proprie inițiativă la Crima Organizată Buzău și, împreună cu un ofițer de acolo, a făcut toate demersurile ca fata să fie eliberată, după nici opt ore de la aflarea informațiilor. Ulterior, în loc de recunoașterea faptelor, agentul spune că șefii au încercat să culeagă aprecierile, i-au interzis să spună tot adevărul presei, iar acum, pentru că vrea să facă public cazul, l-au amenințat că îl dau afară din poliție.

Ion Florinel, ofițer de serviciu la Dispeceratul Poliției Municipale Buzău, a primit în dimineața zilei de 16 august 2019, la ora 3.35, un telefon de la un cetățean român din Germania. 

Acesta primise, la rândul său, un telefon de la o fată cu care a lucrat într-un restaurant din Londra și care…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro