Cum arată mașina de 9.500.000 de euro a lui Cristiano Ronaldo

Internaționalul portughez Cristiano Ronaldo, 35 de ani, a a cucerit, pentru al doilea an consecutiv, titul în Seria A cu Juventus, ocazie cu care și-a făcut cadou un bolide de 9.500.000 de euro, informează The Sun.

Mașina îi va fi livrată lui Cristiano Ronaldo la începutul anului viitor. Starul lusitan a ales ca noul său bolid să fie vopsit în alb și negru, pentru a marca succesul din Italia cu Juventus, club ce a ajuns la nouă titluri consecutive.

Bugatti Centodieci va veni cu un motor de opt litri, W16, cu nu mai puțin de 1.600 de cai putere și atinge 100 de kilometri la oră în doar 2.4 secunde. Bolidul costă 9.500.000 de euro.

Dar ce cadou de lux își va mai face CR 7 dacă ”Bătrâna Doamnă” va cuceri și Liga Campionilor. Formația lui Maurizio Sarri joacă returul optimilor de finală cu Lyon pe 7 august, în direct la Digi Sport. În prima manșă, francezii s-au impus cu 1-0.

Cristiano Ronaldo este un mare fan Bugatti. În garajul său se mai găsesc un Veyron și un Chiron. Dar piesa de rezistență este un unicul exemplar lansat de Bugatti pentru modelul La Voiture Noire. Automobilul costă 16.700.000 de…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro