Cum au fost surprinși Gina Pistol și Smiley la un eveniment. Artista Jo a publicat imaginea realizată în urmă cu 1 an

De
Livia Lixandru,

Vineri, 22 mai 2020, 13:56

În fotografia publicată de Jo, Gina Pistol și Smiley sunt tandri unul cu altul. În timp ce artistul își ține iubita de gât, aceasta a fost ceva mai îndrăzneață.

Pe lângă această amintire, Jo a publicat și pozele pe care le-a făcut separat cu cei doi îndrăgostiți. Moderatoarea emisiunii Chefi la cuțite a distribuit și ea pe Instagram Stories imaginea incendiară cu iubitul ei, Smiley, dar și cea în care apare alături de artista blondă.

Cum l-a răsfățat Gina Pistol pe Smiley în izolare

Autoizolarea parcă i-a apropiat și mai mult pe Gina Pistol și pe Smiley, cei doi reușind să se cunoască mai bine în această perioadă.

Chiar dacă sunt împreună de 3 ani, cei doi au fost implicați în tot soiul de proiecte și nu au avut ocazia să stea atât de mult timp împreună.

“Gina gătește, eu am învățat să fac grătar. Nu știam să fac nici asta. Nu mă pricep, adică făceam grătare, dar mai mult stăteam pe lângă ele. Gina se pricepe să facă un pui indian excepțional. Mai face niște pulpe la cuptor”, a povestit Smiley.

Gina a intervenit și ea în discuție și a spus că a gătit atât de des acest fel de mâncare încât nu-i mai suportă mirosul. Prezentatoarea de la “Chefi la cuțite” nu l-a răsfățat pe artist doar cu preparate internaționale, ci și cu mâncăruri românești care să-i aducă aminte de mesele pregătite de mama lui.

“Deci nu mai suport mirosul de curry. Când gătesc puiul ăla indian îmi țin respirația. I-am făcut și mâncare de mazăre”, a completat și Gina.

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro