Cum s-a apărat în fața instanței milionarul român acuzat că ar fi încercat să-și omoare soția

Mihai Bizu, afaceristul reținut de polițiști pe 14 august din cauză că ar fi vrut să își omoare soția, în timp ce se aflau la Mamaia, în vacanță, a susținut în fața instanței că femeia nu s-a aflat ”în pericol”, așa cum pretinde, informează Gândul. Legat de viol, milionarul a afirmat ”fiecare act sexual a fost consimțit”. ”Ne simțeau bine și au consumat băuturi alcoolice”, a mai spus Bizu, care i-ar fi cumpărat Irinei Popescu un ”telefon de ultimă generație” chiar înainte de incident.

O vacanță la Mamaia, care ar fi trebuit să fie un motiv de relaxare pentru ambii parteneri, s-a transformat într-un scandal de proporții.

Omul de afaceri Mihai Bizu, unul unul dintre cei mari dezvoltatori imobiliari din București și județul Ilfov, a fost audiat de procurori, iar primele cercetări au arătat că ”în data de 8 august, în jurul orei 00:56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din stațiunea Mamaia, județul Constanța, inculpatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon și ținând-o cu capul scufundat în apă. El a urmărit astfel să îi suprime viața, rezultat care nu s-a produs datorită intervenției altor persoane”.

”A ținut-o cu capul sub apă pe reclamantă, iar aceasta a simțit o înțepătură”

Pârâtul a tras-o de păr și a ținut-o cu capul sub apă pe reclamantă, după care aceasta a simțit o înțepătură, urmată de o sângerare puternică, în zona subaxilei. Ulterior, în…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro