Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Cum se joacă Ministerul Mediului, primăria și Consiliul Județean Argeș cu o „bombă ecologică” la Câmpulung Muscel

1.600 de tone de deșeuri periculoase adunate într-un depozit de pe fosta platformă ARO pot provoca oricând un dezastru, dar autoritățile nu fac altceva decât să dea amenzi.

O ”bombă ecologică” este aproape de a exploda în orașul Câmpulung Muscel, din județul Argeș, din cauza unei companii care se ocupă cu neutralizarea deșeurilor și a nepăsării autorităților.

• Reporterii ziarului Libertatea au verificat și documentat situația semnalată de cititorii noștri din zonă: peste 1.600 de tone de deșeuri periculoase stau adunate într-un depozit de pe fosta platformă ARO, iar nimeni nu face nimic.

• Există 30 de bibliorafturi de notificări, la Garda de Mediu, la Parlament, la SRI, la CSAT. Inclusiv la comisarul european de mediu.

• Riscul unor accidente de mediu, din cauza substanțelor periculoase, mai ales dacă vin viituri sau au loc alunecări de teren, este aproape iminent.

• Proprietarul deșeurilor se consideră de bună-credință, dar…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro