Delia a amânat concertul drive-in de la Romexpo. Ce se va întâmpla cu biletele cumpărate

De
Livia Lixandru,

Vineri, 22 mai 2020, 15:45

„Conform noilor reglementări aprobate de Parlament în cursul zilei de miercuri, 20 mai 2020, ce prevăd interzicerea evenimentelor de tip drive-in, suntem nevoiți să amânăm evenimentul „Delia Drive-In” din ‪data de 31 mai 2020 la o data pe care o vom stabili ulterior în funcție de cum va fi posibil din punct de vedere legal.

Speranța noastră este ca relaxarea măsurilor să se întâmple începând cu ‪1 iunie, așa cum au anunțat guvernanții în ultimele zile.

Echipa lucrează în continuare la acest proiect și facem tot posibilul să oferim publicului o experiență inedită”, a anunțat artista.

Toate biletele achiziționate până acum rămân valabile pentru noua dată a evenimentului. „În cazul în care nu credeți că puteți participa la acest eveniment, puteți intra pe iabilet.ro/retur pentru a returna biletele.

Puteți alege să primiți contravaloarea biletelor sub formă de voucher valabil pe platforma de bilete sau restituirea sumelor în contul din care s-a făcut plata”, anunță organizatorii, potrivit Click.

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro