Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Demisie în plină criză. Șeful DSP Bacău a renunțat la funcție: ”Activitatea la nivel central nu este coerentă”

De
Denisa Dudescu,

Luni, 23 martie 2020, 15:28

Alin Nasta este șeful Direcției de Sănătate Publică Bacău din anul 2018, atunci când a venit prin transfer de la Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor. El critică modul în care sunt coordonați oamenii din cardrul DSP.

„În cadrul Direcțiilor de Sănătate Publică este o mică armată de oameni care de o lună și jumătate este la datorie permanent, zi și noapte, în fiecare zi din săptămâna, împreună cu tot ceea ce înseamnă sistem medical. Suntem nevoiți să coordonăm activitatea medicală și nu este un lucru deloc ușor”,a declarat Alin Nasta pentru ziarul Deșteptarea.

Fostul șef al DSP Bacău a declarat că în aceste moment situația este destul de sensibilă, iar activitatea la nivel central nu este coerentă. Mai mult, el atrage atenția și spune că dacă oamenii din DSP nu sunt coordonați ferm și corect, vor claca.

”De exemplu, joi, înainte de a-mi înainta demisia, am fost nevoit să particip la nu mai puțin de 7 ședințe și videoconferințe, pe parcursul unei singure zile, de cel puțin o oră fiecare! Practic, în loc să ne concentrăm pe ce aveam de făcut, am stat țintuiți în scaune” a mai spus Nasata.

Între timp, atribuțiile de director DSP Bacău au fost preluate de dr. Dana
Marcu, șef serviciu în cadrul direcției.

Vedete din fotbal, inconștiență totală: două nopți de dezmăț în club, cu băutură și femei

GSP.RO

Vedete din fotbal, inconștiență totală: două nopți de dezmăț în club, cu băutură și femei


Horoscop 23 martie 2020. Taurii se pot considera fericiți

HOROSCOP

Horoscop 23 martie 2020. Taurii se pot considera fericiți

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro