Dezastrul găsit de ministrul Transporturilor la Aeroportul Otopeni: „O mizerie de nedescris în toalete, ziduri rupte, igrasie”. Directorul aeroportului riscă demiterea

Cuc a afirmat că a primit mai multe sesizări din partea pasagerilor care s-au declarat dezamăgiți de condițiile din aeroport. Printre neregulile găsite de ministru: mizerie în toalete, ziduri rupte, scări rulante pentru persoane cu dizabilități care nu funcționează și lipsa scaunelor la terminalul Plecări.

„Am efectuat în această dimineață o vizită inopinată în principala poarta de intrare a României, și anume Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni.

Am primit numeroase sesizări din partea pasagerilor nemulțumiți de ceea ce văd în acest aeroport. La fața locului am găsit o mizerie de nedescris în toalete, ziduri rupte, igrasie. Problema scărilor rulante este așa cum mi-au semnalat-o românii. Scările rulante care ar trebui să deservească pasagerii cu dizabilități nu funcționau, lifturile, la fel.

Zilnic, prin acest aeroport trec zeci de mii de pasageri care se lovesc de aceste lucruri. La plecări nu exista niciun scaun. Pasagerii sunt nevoiți să stea pe marginea scărilor și…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro