Dorian Popa și Teo Trandafir, implicați în accidente rutiere în aceeași zi. Cum se simt cei doi

De
Livia Lixandru,

Vineri, 22 mai 2020, 11:06

Pentru că nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, mașina lui Dorian a intrat în coliziune cu un microbuz, ambele mașini fiind avariate, dar, din fericire, nu s-au înregistrat victime. Artistul și-a recunoscut vina într-o filmare realizată chiar la locul accidentului.

“Hâtz, Johnele, hâtz! Fender, bender… Astăzi, m-am purtat exact precum un începător când am schimbat banda. Nu știu ce au văzut ochii mei, că era punctul mort, că erau ochii mei în altă parte… dar, am lovit mașineta și… Ce credeți?

Oglinda a avut de suferit. Însă e bine că nu este decât corpul ei, căpăcelul ei este bun”, a mărturisit Dorian într-o postare pe InstaStory.

Teo Trandafir, accident în drum spre casă!

Se pare că ieri astrele nu s-au aliniat prea bine, deoarece și Teo Trandafir a fost implicată într-un accident rutier, în timp ce se întorcea de la Kanal D! Din fericire, vedeta nu a avut de suferit de pe urma coliziunii, doar mașina a fost avariată.

De asemenea, șoferul mașinii în care se afla Teo (deși are carnet, vedeta nu conduce) nu a avut de suferit de pe urma accidentului, cei doi alegându-se doar cu o sperietură, conform huff.ro, care citează surse din cadrul Poliției, vinovat de accident a fost șoferul celeilalte mașini.

Citeşte şi:

“Ea era altfel”. Teama de spionii Securității, concertele de orgă și liniștea poetei Gabriela Melinescu

Măsurarea temperaturii în supermarketuri ar putea fi utilă în detectarea COVID-19, dar temperaturile variază în funcție de sex și de vârstă

Paștele, dubla doi la Constanța în regia lui ÎPS Teodosie. A învățat de la cei mai buni: Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu

Simona Halep a refuzat să trădeze România! Putea câștiga milioane: „Mi-a aruncat o privire tăioasă: «Nici gând să fac asta!»

GSP.RO

Simona Halep a refuzat să trădeze România! Putea câștiga milioane: „Mi-a aruncat o privire tăioasă: «Nici gând să fac asta!»


Horoscop 22 mai 2020. Scorpionii sunt plini de idei și inițiative legate de situația financiară

HOROSCOP

Horoscop 22 mai 2020. Scorpionii sunt plini de idei și inițiative legate de situația financiară

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro