Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Dragoste în vremea coronavirusului! Solista Navi s-a căsătorit cu masca de protecție pe față. ”Luna de miere o petrecem acasă, în autoizolare”

De
Florian Gheorghe,

Luni, 23 martie 2020, 14:31

Solista și compozitoarea și iubitul ei, Andrei Grigore au ieșit din autoizolare duminică pentru a-și uni destinele la Oficiul stării civile al Primăriei sectorului 3. A fost o ceremonie cu participare restrânsă dat fiind regulile speciale luate de autorități pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. La importantul eveniment din viața lor, la care au accesorizat măștile de protecție cu ținutele alese pentru eveniment, au fost prezenți doar trei persoane.

”Au fost alături de noi trei persoane. Doi martori, părinții lui Andrei și prietenul nostru, artistul fotograf Marian Nica. Cununia am plănuit-o din timp, urma să avem circa 30 de invitați, membrii familiilor noastre și prieteni. Dar, dat fiind situația specială, prietenilor le-a recomandat să nu mai vină iar restaurantul unde urma să sărbătorim a fost închis. Am rămas doar noi doi și iubirea noastră”, ne spune artista, autoare a multor succese muzicale.

Navi: ”Luna de miere o vom petrece în autoizolare”

”Dacă situația socială va reveni la normal, ceremonia religioasă și petrecerea de nuntă o vom face în primăvara anului viitor, înr-un spațiu inedit, situat într-o pădure de lângă București. Nu vom uita niciodată ziua cununiei. Am ieșit din autoizolare două ore, iar luna de miere o vom petrecere tot acasă. O lună de izolare și lucru la noul meu album ce va purta titlul de ”Unicorn”, adaugă artista care s-a căsătorit cu chitaristul său preferat. Navi și Andrei sunt împreună dde cinci ai și jumătate.

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro