Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

După două săptămâni cu emoții, Maria Buză a reușit să revină din Statele Unite ”Abia acum sunt în vacanță, 12 zile în casă”

De
Florian Gheorghe,

Vineri, 27 martie 2020, 18:00

După aproape două săptămâni de încercări și emoții, Maria Buză a reușit să revină acasă, dar cu mare noroc. Zilele acestea, America s-a transformat în epicentrul pandemiei globale iar multe state au intrat în carantină aproape totală. Artista și soțul său, muzicantul George Pătrășcanu, s-au întors cu ”buza” umflată, căci escaladarea pandemiei i-a lăsat fără multe spectacole anunțate, dar sunt fericiți că au reușit să ajungă acasă. ”Locul unde este întotdeauna mai bine”, chiar dacă și România este afectată de Covid-19.

”Am avut un drum lung si, cu mari emoții, am reusit sa revenim în tară. Suntem într-un fel de vacanță, două săptămâni în casă, pentru a-i proteja pe cei din jur”, ne transmite artista care a avut parte de cel mai ”de groază” turneu din cariera sa.Ca urmare a accelerării măsurilor sociale de protecție împotriva virusului, Maria Buză a fost, inițial, la un pas să rămână blocată în Canada. A reușit să ajungă în Statele Unite înainte de a se închide granița dintre cele două state. Însă toate spectacolele sale au fost anulate.

Și solista Alina Radi, cu care Maria Buză a ”împărțit” afișul seriei de spectacole, s-a întors în țară, cu câteva zile mai devreme. Solista bănățeancă și-a cerut scuze tuturor celor implicați -organizatori și public-, și a părăsit turneul încă din etapa sa canadiană, speriată de escaladarea crizei.

La începutul anului curent, Maria Buză s-a aflat câteva săptămâni pe insulele din Filipine, unde a filmat pentru sezonul 3 al emisiunii Asia Express (Antena 1), în echipă cu Lia Bugnar.

Citeşte şi:

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste

GSP.RO

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste


Horoscop 27 martie 2020. Vărsătorii au nevoie de pace

HOROSCOP

Horoscop 27 martie 2020. Vărsătorii au nevoie de pace

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro