Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

EXCLUSIV / George Pușcaș, întâlnire fabuloasă cu un fost star din Premier League: ”Mi-a fost o rușine, că nu știam de unde să-l iau”

Miercuri, 14 august 2019, 15:02

Cumpărat de la Inter Milano cu 8 milioane de euro (plus două milioane bonus), ”vârful” naționalei a punctat aseară pentru Reading, în minutul 63, la 1-1 cu Wycombe Wanderers, din Cupa Ligii.

Partida a ajuns la loviturile de departajare, unde Pușcaș a mai punctat o dată, și s-a terminat cu scorul 4-2 pentru Reading, care merge mai departe.

”Sunt John”

Pușcaș s-a acomodat redepe la Reading, deși nu are familia alături. ”A plecat de mic de acasă, așa că știe să-și poarte singur de grijă”, spun apropiații. George este cazat la hotel, iar clubul i-a pus la dispoziție o mașină cu șofer.

La primul antrenament, ”Pușchi” a suferit un șoc. Un chip cunoscut îi tot dădea târcoale. ”Îmi părea cunoscut. Mi-a fost o rușine, că nu știam de unde să-l iau”, povestește golgheterul României de la Euro 2019 de tineret.

Și-a…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro