„Firea Oamenilor”, sloganul cu care Gabriela Firea vrea să câştige un nou mandat la Primăria Capitalei

Firea spune că nu îşi doreşte alianţe electorale. Precizarea sa vine la scurt timp după anunţul lui Victor Ponta, care spunea, miercuri seară, la TVR, că Pro România va avea propriul candidat la Primăria Generală, şi că va fi prezentat săptămâna viitoare.

„Nu umblu după alianţe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor. Pe cei care gândesc la fel îi aştept lângă mine. Să fim împreună Alianţa: FIREA pentru OAMENI. FIREA OAMENILOR”, a scris primarul Capitalei, joi, pe pagina sa de Facebook.

Ea mai arată că „în aceste zile se fac şi se desfac alianţe politice electorale”.

„De dreapta, de stânga, de oricare. Se întâlnesc politicieni şi negociază. Diverse: posturi, calendare de alegeri, strategii. Este uitat esenţialul! Esenţialul îl reprezintă oamenii. Viaţa lor. Trăirile lor. Nevoile lor. Problemele şi îngrijorările lor. Ce îi bucură, ce speră, ce aşteaptă. Ce iubesc, ce nu. De aceea, le răspund aici şi definitiv tuturor celor care mă întreabă . Mă aliez doar cu oamenii. Este singura legătură care contează. Singura care merită orice efort, orice sacrificiu”, spune Gabriela Firea.

Primarul Capitalei mai spune că „partenerii ei sunt bucureştenii, nu politicienii de conjunctură”.

40% din testele pentru COVID-19 din ultimele 24 de ore au fost făcute la cerere. Numerele anunțate de autorități

Recomandări

40% din testele pentru COVID-19 din ultimele 24 de ore au fost făcute la cerere. Numerele anunțate de autorități

„Repet, îmi doresc o singură alianţă, ca şi până acum. Nu umblu după alianţe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor”, mai scrie primarul Capitalei”, mai scrie Firea în mesaj.

Recent, la o şedinţă a conducerii PSD, Gabriela Firea declara că „forţe” i-au transmis, prin emisari, să renunţe la candidatura la Primăria Capitalei, în schimbul şefiei PSD, a unui post de parlamentar şi chiar a postului de premier, când PSD-ul va ajunge la guvernare.

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro