Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Florin Călinescu, afirmații ironice la adresa lui Cătălin Măruță. Andra a rămas mască. „Tu vorbești? Că ești măritată cu păpădia aia!”

De
Livia Lixandru,

Luni, 30 martie 2020, 17:15

Florin Călinescu face din fiecare ediție Românii au talent un adevărat festin al umorului și niciun concurent sau jurat nu scapă de observațiile sale amuzante.

După ce Iorgu Aggressor și Tom Fulton Future Shock au
evoluat pe scenă într-o adevărată demonstrație de wrestling, Florin Călinescu
le-a adus celor doi o serie de complimente. Andra nu a fost la fel de
încântată, iar actorul a reacționat.

„Tu vorbești? Că ești măritată cu păpădia aia. El e gingaș, e delicat. Ia-ți unul de la munte. Un cioban. Că ăla vine o dată la șase luni și te…”, i-a spus Florin Călinescu Andrei, care, vizibil rușinată, a preferat să schimbe subiectul, scrie VIVA!

 În culise,  Andra i-a transmis un mesaj soțului ei: „Numai eu știu cum faci tu wrestling cu mine. Când mă arunci pe sus, pe jos”, acesta a fost mesajul Andrei pentru Cătălin Măruță.

Citeşte şi:

Mesaj de la un medic: “Domnișoara polițist m-a tras pe dreapta, a luat poziția de drepți și m-a salutat militărește, cu mâna la chipiu”

“Estul Europei riscă să devină un focar de coronavirus”. The Guardian critică lipsa testării din România și din țările vecine

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”

Tragedie: Martin Tudor a murit după un infarct. Fostul portar al Stelei avea 43 de ani

GSP.RO

Tragedie: Martin Tudor a murit după un infarct. Fostul portar al Stelei avea 43 de ani


Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni

HOROSCOP

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro