Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Florin Roman: „Nu vom avea moțiune de cenzură până după 10 septembrie”

Florin Roman, liderul deputaților liberali, a fost invitat în emisiunea „Legile Puterii”, realizată de Mădălina Dobrovolschi la Realitatea PLUS. Politicianul a vorbit despre posibila moțiune de cenzură pe care PSD dorește să o depună împotriva Executivului Orban.

Liberalul a reafirmat ideea că nu poate fi mai mult de o moțiune de cenzură per sesiune parlamentară, conform Constituției.

Florin Roman a spus că urmează congresul PSD, iar Social-Democrații vor să treacă peste lege și să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban.

„Marcel Ciolacu trebuie să ofere ceva acelui congres, această moțiune este ceea ce și-ar dori o parte din PSD. La baza partidului, lumea nu cunoaște legile. Se poate depune o singură moțiune per sesiune parlamentară. Vă dau scris: nu vom avea moțiune de cenzură până după 10 septembrie. Vor să impresioneze proprii membrii în vederea congresului. PSD nu vrea să preia guvernarea acum și să onoreze aceste critici și bonificații.”, a declarat liderul deputaților PNL.

Citeşte şi:

Ministrul de finanțe, Florin Cîțu: “Dacă nu ar fi fost ascunşi în spatele declaraţiilor politice, jumătate din PSD era astăzi în puşcărie”

Ilie Sârbu şi Niculae Bădălău, undă verde pentru funcţiile de vicepreşedinte al Curţii de Conturi, respectiv Autorităţii de Audit

Marcel Ciolacu : „Orban Pilduitorul dă sfaturi biblice despre Covid-19, iar liderii PNL încalcă toate regulile”

Umilință maximă! Rebecca a pus piciorul în prag, iar Reghe i-a ținut partea! Cum a reacționat Anamaria Prodan

PARTENERI – GSP.RO

Umilință maximă! Rebecca a pus piciorul în prag, iar Reghe i-a ținut partea! Cum a reacționat Anamaria Prodan


Horoscop 30 iunie 2020. Capricornii sunt nevoiți să facă alte alegeri pentru noua lor scară de valori

HOROSCOP

Horoscop 30 iunie 2020. Capricornii sunt nevoiți să facă alte alegeri pentru noua lor scară de valori

RECOMANDĂRI

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro