Fotografia distribuită de Gabriela Firea. Liderii PNL și USR-PLUS, acuzați au folosit clădirea Guvernului pentru negocieri politice

Cu mai puțin de o lună înaintea începerii campaniei electorale pentru alegerile locale, crește tensiunea pe scena politică.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, îi acuză pe liderii PNL și pe cei ai USR-PLUS că au folosit clădirea Guvernului pentru a negocia alianța Dreptei în București. Practic că au folosit o clădire administrativă a statului român pentru discuții de partid, electorale.

Firea publică o imagine cu premierul și președintele PNL Ludovic Orban, alături de candidatul Dreptei, Nicușor Dan și de președinta PNL București, Violeta Alexandru, de-o parte a mesei și cu Dan Barna, Vlad Voiculescu, Dragoș Tudorache și Claudiu Năsui, de cealaltă parte a mesei.

„Caz unic in lume, raportat la țările democratice, nu la dictaturi, clădirea Guvernului din Piața Victoriei – cea care ar trebui să fie laboratorul deciziilor bune pentru toți românii, indiferent de regiune istorică, vârstă, profesie, confesiune, opțiuni politice – a fost pângărită prin transformarea acesteia în loc de tranzacții politice murdare, în detrimentul cetățenilor.

În sala Moldova, de la etajul 1, în care de obicei sunt primite delegațiile sindicatelor, patronatelor, investitorilor strategici – din ce în ce mai puțini -, au fost chemați politicienii care nu au altceva planificat decât să dea…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro