Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

FOTOREPORTAJ | Portret de țară. Oamenii care au bătut țara pentru 2 lei pe oră în plus la salariu, în 20 de imagini. „Vestele albastre” de la Satu Mare au venit la București!

În total, Electrolux are 930 de muncitori care beneficiază de Contractul Colectiv de Muncă. Ieri dimineață a avut loc o nouă rundă de negocieri între conducerea Electrolux Satu Mare și sindicaliști, negocieri în urma cărora însă nu s-a întâmplat nimic notabil.

Inițial, conducerea a făcut o ofertă de 50 de bani pe oră în plus, iar acum a mai adăugat 5 bani. Salariații nu acceptă așa ceva.

În frunte cu președintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, dar și cu alți lideri de sindicat, muncitorii au protestat în fața Ambasadei Suediei de la București. Vicepreşedintele Cartel Alfa, Marian Apostol, a declarat că scopul caravanei este de a atrage atenţia asupra modului în care conducerea Electrolux îşi tratează muncitorii de la fabrica din Satu Mare şi nu de a protesta împotriva produselor firmei.”Din păcate, această practică a Electroluxului este valabilă la nivelul mai multor companii multinaţionale din România care s-au înţeles între ele să…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro