Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

FRF: Curtea de Apel București a respins definitiv solicitările de daune ale Fotbal Club U Craiova SA. Mititelu: ”Nu e nimic definitiv”

După 8 ani de litigii, pretențiile Fotbal Club U Craiova S.A., susținute pe calea unei suite întregi de demersuri procesuale, sunt dovedite în mod irevocabil ca neîntemeiate.

Federația Română de Fotbal își exprimă încă o dată adeziunea față de principiul legalității ca fundament al oricăror demersuri pe care le întreprinde în activitatea sa.

În cadrul tuturor acestor procese, apărările FRF au fost asigurate de societatea de avocatură ”Țuca Zbârcea & Asociații” – prin avocat Dan Cristea, și de Adrian Stângaciu, Managerul Departamentului Juridic al FRF.

Adrian Mititelu a reacționat la DigiSport: ”Au câștigat o bătălie, nu războiul. Pe fond, nu s-a pronunțat decizia. Oricum, mergem, finalment, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne”.

Adrian Mititelu susține că a câștigat războiul pentru palmares Științei

Citește mai multe despre Adrian Mititelu și fcu craiova pe Libertatea.


Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro