Grațiela Duban a fost eliminată de la Survivor România. „Mi-am recunoscut greșeala”

De
Livia Lixandru,

Miercuri, 25 martie 2020, 11:31

„Singura calitate pe care am descoperit-o la Survivor este că sunt deschisă să învăț din greșeli. Săptămâna ce a trecut a fost îngrozitor de grea din punct de vedere sufletesc, era o luptă în mine care nu se mai termina și nu înțelegeam de ce nu câștigă ori mintea, ori sufletul.

Într-o noapte mi-am spus că orgoliile nu au rost și a două zi am vorbit cu Mihai. Mi-am recunoscut greșeala, mi-am cerut iertate, Mihai m-a înțeles. Nu mă simțeam bine pentru că s-a produs acea ruptură de Mihai și am înțeles cât de important a fost el pentru mine.

Greșeala a fost că atunci când m-a deranjat ceva nu i-am spus, m-am umplut de frustrări, de semne de întrrbare, până s-a făcut un bulgăre mare, ca un bulgăre de zăpadă, și nu mai vedeam adevărul”, a spus Grațiela Duban înainte de a afla dacă avea sau nu să părăsească Sruvivor România.

„Urmatoare persoana care paraseste Survivor Romania este Gratiela. Ai fost eliminată din aceasta competitie, Ghiță continuă”, a spus Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii, în ediția de marți seara.

Întrebată care sunt ultimele cuvinte pe care vrea să le spună în competiție, Faimoasa a oferit un răspuns caracteristic ei.

„Dor, durere si putere”, a spus Grațiela Duban de la Survivor, potrivit Wowbiz.

„O parte din sufletul meu este melancolic, las o parte din mine pe insula Survivor. Sufletește îmi era din ce in ce mai greu. Cel mai dor o sa imi fie de emotiile de a vedea traseul.

Cand ma intorc acasa, primul lucru este sa imi tin copilul si sotul in brate, e tot ce imi doresc, nu ma intereseaza mancarea, ci doar imbratisarea lor”, a spus Grațiela Duban de la Survivor cu ochii în lacrimi.

Citeşte şi:

Documente interne despre COVID-19 din Spitalul Județean Ploiești. Medicii arată că doar o parte din ei au acces la echipamente de protecție

VIDEO | Intervenție a jandarmilor în timpul stării de urgență împotriva unui restaurant denunțat că e deschis, dar care nu servea decât mâncare pentru acasă

Un român a creat unul dintre cele mai vizionate portale de informare din lume, despre pandemia de coronavirus: corona.help

Coronavirus pe mâna cartelurilor! Măsuri extreme impuse de gangsteri în favelele din Rio de Janeiro: „Cine iese, va învăța ce e respectul”

GSP.RO

Coronavirus pe mâna cartelurilor! Măsuri extreme impuse de gangsteri în favelele din Rio de Janeiro: „Cine iese, va învăța ce e respectul”


Horoscop 25 martie 2020. Săgetătorii scot la lumină cele mai frumoase calități

HOROSCOP

Horoscop 25 martie 2020. Săgetătorii scot la lumină cele mai frumoase calități

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro