Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Grupul de Comunicare Strategică pe Fax. Explicația oficială a raportării întârziate a deceselor: “N-a fost luat raportul de pe numărul de fax din cauza mutării sediului DSP”

De
Adina Florea,
Răzvan Luțac,

Marți, 31 martie 2020, 21:19

În această seară, la 24 de ore după ce Libertatea a anunțat că există decese neraportate la Spitalul Universitar din Capitală, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat unul dintre acestea.

E vorba de o femeie de 87 de ani care s-a stins vineri pe un pat al Spitalului Universitar din București și a apărut abia marți seară pe lista națională a decedaților de COVID-19. 

Libertatea a scris ieri despre cazul femeii, care a ajuns joia trecută cu ambulanța la Urgențe și a decedat o zi mai târziu tot în secția UPU. 

„Nu a raportat mai departe INSP, conform metodologiei, din cauza unor deficiențe tehnice generate de procesul de mutare al sediului DSP”, se arată în comunicatul Institutului.

Întrebați, pe Grupul de Comunicare Strategică ce înseamnă “deficiențe tehnice”, reprezentanții autorităților au punctat: “deficiențe tehnice înseamnă că de pe numărul de fax la care se raporta inițial nu a fost luat raportul, din cauza procesului de mutare al sediului DSPMB”.

Citeşte şi:

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP. A apărut un focar de 27 de cazuri la același Spital Universitar

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența


Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres

HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro